Produkty pro náhradní napětí (12)

U-profil

U-profil

20,00 x 10,00 x 3,00 x 3,00 mm - 100,00 x 50,00 x 6,00 x 6,00 mm, DIN EN 10279 (DIN 1026), Abnahmeprüfzeugnis nach DIN EN 10204 / 3.1, AD 2000 - W2 / W10 4,00 - 6,00 m Materiály: 1.4301/1.4307/TP304/TP304L 1.4571/ TP316Ti 1.4401/1.4404/TP316/TP316L 1.4541 / TP 321 1.4305 /TP303
Těstoviny Warda

Těstoviny Warda

Těstoviny značky Warda, symboly kvality a tuniské tradice.
Hannimeler

Hannimeler

Hannimeler
Taralli Napoli nebo babiččiny copy

Taralli Napoli nebo babiččiny copy

Taralli Napoli nebo babiččiny copy
Lípa - Lípa

Lípa - Lípa

Lípa
Organický Panenský Olej Babassu

Organický Panenský Olej Babassu

Bio panenský olej Babassu
Anti-nematodová hořčice

Anti-nematodová hořčice

Hořčice odolná vůči nematodům
Toluén

Toluén

Rozpouštědlo
Mandravasarotra

Mandravasarotra

Latinský název: Cinnamosma fragrans Destilovaná část: listy Původ: západní pobřeží Madagaskaru Indikace: Strie, jizvy, zralé pleti Močové infekce Ústní infekce: záněty dásní, afty... Mykózy Chřipky, nachlazení, sinusitida, záněty středního ucha, bronchitidy
Makaróny/Pasta

Makaróny/Pasta

Jagada spolupracuje s výrobci nizozemských a tureckých špaget a těstovin. Naše produkty jsou vyrobeny ze 100% semoliny z tvrdé pšenice pod certifikáty kvality.
Syrup

Syrup

Melasa je vysoce viskózní sirup s tmavě hnědou až černou barvou. Jako surovina pro potravinářský průmysl poskytuje melasa charakteristickou chuť podobnou lékořici, hořkosladkou chuť a přírodní barvivo – to vše bez použití E-číslic.
Maltit

Maltit

Maltit - kaloricky redukovaná náhrada cukru Maltit (E965) je kaloricky redukovaný cukrový náhradník, který chutná podobně jako cukr. S sladivostí přibližně 90 % jako cukr může být maltit téměř 1:1 nahrazen cukrem. Příjem maltitu způsobuje pouze velmi malý nárůst hladiny cukru v krvi a inzulínu a obsahuje pouze přibližně polovinu kalorií jako cukr. Maltit se používá mimo jiné k výrobě bonbónů, sušenek, čokolády, dezertů všech druhů, zmrzliny, džemů, žvýkaček atd. Při denních dávkách nad 30-50 g pro dospělé může nastat projímavý účinek. Proto se doporučuje maximální denní příjem 30-50 g.